telefoon0252-340 885mobiel06-25 09 33 98emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand organiseren? Voor de allerleukste bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Zandvoort, Wassenaar, Katwijk, Kijkduin en IJmuiden,bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze bedrijfsuitjes op het strand kunnen door u zelf worden samengesteld uit een divers aanbod aan strandactiviteiten. Met een bedrijfsuitje op het strand kunt u binnen uw bedrijf werken aan motivatie, teambuilding. Door uw medewerkers te belonen met een bedrijfsuitje op het strand zal dit een positieve uitwerking hebben op de werkvloer.

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is al sinds 1995 de specialist in het organiseren van de meest actieve, originele en uitdagende bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort en IJmuiden. Onze strandarrangementen zijn laagdrempelig en dus voor iedereen geschikt door het recreatieve karakter.

Wilt u uw personeel of relaties verrassen met een fantastisch bedrijfsuitje op het strand, bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod van onze strand arrangementen. Wij bieden bedrijfsuitjes op het strand aan met o.a. vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen, disc golf, beachgolf, GPS tochten, brandingkanoën, brandingraften, mountainbiken en nog veel en veel meer.


Kijk rustig verder op onze site en kies voor het bedrijfsuitje op het strand dat het beste bij uw personeel past. Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk Events heeft het ideale bedrijfuitje op het strand voor u. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over onze verschillende arrangementen voor uw bedrijfsuitje op het strand naar telefoonnummer: 0252-340 885 en zorg ervoor dat u uw personeel in de watten legt met een spetterend bedrijfsuitje.

Klik op de volgende link voor een compleet overzicht bedrijfsuitje strand

Lid VeBON

 

Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland

Contact

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events
Postbus 193
2210 AD Noordwijkerhout

 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0252-340 885
F: 084-830 3232