Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/stranduitjesvoorgroepen.nl/httpdocs/components/com_sobipro/lib/cms/joomla_common/base/database.php on line 342

Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/stranduitjesvoorgroepen.nl/httpdocs/components/com_sobipro/lib/cms/joomla_common/base/database.php on line 342

Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/stranduitjesvoorgroepen.nl/httpdocs/components/com_sobipro/lib/cms/joomla_common/base/database.php on line 342

Notice: Array to string conversion in /var/www/vhosts/stranduitjesvoorgroepen.nl/httpdocs/components/com_sobipro/lib/cms/joomla_common/base/database.php on line 342
ZANDSCULPTUUR BOUWEN | IJMUIDEN| Bedrijfsuitje | Groepsuitje | Personeelsuitje | Strandevenement | Stranduitje | Familieuitje

telefoon0252-340 885mobiel06-25 09 33 98emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zandsculptuur bouwen in teams (professioneel sculpzand)

 

Zandsculptuur bouwen in teams IJmuiden is een uitstekende teambuilding activiteit, voor groepen die op een creatieve manier willen samenwerken. Tijdens de teambuilding activiteit zandsculptuur bouwen in teams in IJmuiden worden de verschillende talenten, die binnen de groep aanwezig zijn, duidelijk naar voren gebracht. Goede communicatie, overleg en samenwerking zijn belangrijke elementen om tot een goed eindresultaat te komen. Als alle zandsculpturen klaar zijn, leggen de teams uit wat zij met hun sculptuur uitbeelden. Op deze manier wordt een leuke activiteit gecombineerd met een uitstekend leerproces. Het bouwen van een zandsculptuur geschiedt met speciaal zand uit Limburg.

 

 

 

Wat is een zandsculptuur?

Simpel gezegd is een zandsculptuur een bouwwerk, gemaakt van alleen zand en water. Dit kan het bekende zandkasteel zijn, maar de sculptuur kan ook een compositie zijn van andere architectuurvormen, anatomische figuren of voorwerpen. Met de ingrediënten zand, water, creativiteit en samenwerking kunnen de mooiste sculpturen gemaakt worden.

 

Het bouwen van een zandsculptuur
Het programma Zandsculptuur bouwen in teams IJmuiden begint met het ontwerpen van de sculptuur. Dan komt het ‘zware’werk, het zogenaamde compacten. Dit is het aanstampen van het zand in houten mallen. Hierna volgt het creatieve werk. De teams gaan nu de compacte blokken zand daadwerkelijk vormgeven. Onze begeleiders staan klaar om de teams met raad en daad bij te staan.

 

Het thema
Het thema van de te bouwen zandsculpturen kan in overleg worden vastgesteld. Dit kan een concreet thema zijn als het bouwen van een kasteel, een gebruiksvoorwerp, een dier of een mensfiguur, maar ook een abstract thema als bijvoorbeeld imago, verandering,visie of competitie resulteert vaak in de meest creatieve zandsculpturen. Eigenlijk kunnen de ideeën niet gek genoeg zijn of ze zijn te realiseren in een zandsculptuur. Teamwork, creativiteit, inspanning en ontspanning zijn de ingrediënten voor de succesvolle programma’s Zandsculpturen Bouwen.

 

Teamwork
Door de verschillende aard van werkzaamheden is het totale teamproces boeiend en zeer afwisselend. Onvermoede kwaliteiten van elk afzonderlijk teamlid komen verrassend aan de oppervlakte. De zandsculptuur komt tot stand door het combineren van elkaars capaciteiten en kwaliteiten.

 

Creativiteit
De deelnemers worden tijdens het Zandsculptuur bouwen in teams IJmuiden op een uitdagende manier betrokken bij een creatief proces, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Rationele denkpatronen van alledag worden doorbroken om te komen tot nieuwe, onontdekte en creatieve ideeën. Samen komen de teams tot een verrassend resultaat, waar men als groep trots op kan zijn.

 

Inspanning
Om een zandsculptuur te kunnen bouwen zal de nodige inspanning moeten worden geleverd. Fysieke inspanning als zandscheppen en het aanstampen (compacten), maar ook mentale inspanning. Want zonder goed overleg binnen het team kan een zandsculptuur instorten: het blijft immers slechts zand en water…

 

Ontspanning
Inspanning en ontspanning gaan vaak hand in hand. Door los te komen van de alledaagse gang van zaken en de heersende structuur en hierarchie, ervaren de deelnemers het gezamenlijk zandsculpturen bouwen als een ontspannende en boeiende activiteit.

 

Het eindresultaat
Aan het einde van de bouwperiode is er voor de teams de mogelijkheid om het werk van de andere teams te bekijken. Alternatieven kunnen zijn: Een evaluatie, waarbij we kijken naar de samenwerking en de leermomenten, een prijsuitreiking, als er tijdens de workshop een competitie-element geïntroduceerd is. Welk team verbeeldt het beste het thema? Ook andere opzetten zijn in overleg met u mogelijk.

 

Sculpzand
Voor het Zandsculptuur bouwen in teams IJmuiden gebruiken wij speciaal Sculpzand (er wordt dus niet gebouwd met strandzand). Dit moet voor de workshop worden aangeleverd. Uiteraard is het mogelijk om te werken met het zand van de locatie (indien op strand). De kwaliteit van het zand is van grote invloed op de kwaliteit van de workshop en het eindresultaat. Wij raden sterk aan om te werken met professioneel zand.

 

Duur: 2 uur

Programma voorbeeld in tijd
14.30 uur          Ontvangst bij één van onze paviljoens in IJmuiden
15.00 uur          Zandsculptuur bouwen in teams
17.00 uur          Einde activiteitenprogramma, tijd voor borrel
18.00 uur          BBQ/ buffet

strandpaviljoen 1

nzDirect aan het Kennemermeer, op 50 meter van het Noordzeestrand, ligt een van onze sfeervolle partnerpaviljoens. Door de informele en gezellige sfeer en het no-nonsense concept van het paviljoen voelt iedereen zich hier meteen thuis. Geen mix met andere groepen, vanaf 60 deelnemers is het je eigen strandpaviljoen voor een dag. Rondom het paviljoen bieden wij een scala aan activiteiten mogelijk zoals blokarten, powerkiten, gps natuurwandelingen, discgolf, brandingraften, beachgames en nog veel meer. Ruime parkeergelegenheid direct naast het paviljoen aanwezig.

Strandpaviljoen 2

zltEen smaakvol ingerichte strandclub aan het brede IJmuiderstrand. Waar trendy en nostalgie elkaar treffen. De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland, vandaar dat het paviljoen hier het hele jaar door blijft staan. Zowel in het zomerseizoen als in de herfst en de winter is het mogelijk het paviljoen te bezoeken. Doordat het strandpaviljoen vlakbij het naastgelegen Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt bestaat uit duinen, strand en landgoederen, is deze locatie erg geschikt voor allerlei activiteiten, zoals gps tochten, blokarten, powerkiten, brandingraften, brandingkanoen, beachvolleybal, strandzeskamp en nog veel meer. Op loopafstand is er ruime parkeergelegenheid.

Strandpaviljoen 3

zeezichtDit strandpaviljoen in IJmuiden is een prachtig strandpaviljoen op hoge palen. Door de bouw van het paviljoen heb je een uniek uitzicht op het strand, strandactiviteiten, de duinen, de pieren en natuurlijk... de zee! Het paviljoen is het hele jaar door geopend en alleen voor groepen exclusief te boeken. Het strandpaviljoen ligt eveneens vlakbij het naastgelegen Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waardoor deze locatie geschikt is voor alle mogelijke activiteiten. Met de exclusiviteit dus ideaal voor een personeelsuitje strand. Op loopafstand is er ruime parkeergelegenheid

Overige paviljoens

Heeft u zelf al een paviljoen geregeld of een ander paviljoen op het oog? Ook dat is uiteraard mogelijk. Omdat wij als evenementenbureau niet locatie gebonden zijn, komen wij gewoon met onze activiteiten naar het door u gewenste paviljoen. Houdt u er wel rekening mee, dat strandactiviteiten niet zomaar overal zijn toegestaan en dat u hiervoor een vergunning nodig heeft.

Kosten Zandsculptuur bouwen in teams IJmuiden
Sterk afhankelijk van het aantal personen (20-500) Vraag een offerte aan via bovenstaande tabblad "Offerte"


Inclusief:

 • Alle benodigde materialen
 • Op- en afbouw
 • Transportkosten sculpzand IJmuiden
 • Begeleiding
 • Vergunning strand
 • Verzekering deelnemers (VeBON)
 • Organisatie en voorbereiding

Exclusief:

 • BTW
 • Catering

Catering / overige (prijzen zijn afhankelijk van het paviljoen)

 • Ontvangst koffie/thee/fris v.a.€ 2,25
 • Lunch v.a. € 12,50
 • BBQ zonder drankjes v.a. € 22,50
 • BBQ met drankuitkoop v.a. € 34,50
 • DJ v.a. € 400,00

Bijzonderheden

 • Zandsculptuur bouwen in teams IJmuiden is te boeken vanaf 40 personen
 • Te combineren met alle overige strandactiviteiten in IJmuiden, zoals powerkiten, blokarten, brandingraften, etc.
 • Naast het strand ook te boeken bij uw eigen hotel of vergaderlocatie
Offerteaanvraag voor deze activiteit en locatie
 1. Bedrijf/Organisatie
  Invalid Input
 2. Aanhef
  Invalid Input
 3. Voornaam(*)
  Wat is uw voornaam?
 4. Achternaam(*)
  Wat is uw achternaam?
 5. Adres(*)
  Wat is uw woonplaats?
 6. Postcode(*)
  Wat is uw postcode?
 7. Plaats(*)
  Wat is uw woonplaats?
 8. Telefoon(*)
  Wat is uw telefoonnummer?
 9. E-mail(*)
  Graag een (geldig) emailadres invullen!
 10. Voorkeursdatum 1(*)
  Graag hier een datum selecteren.
 11. Voorkeursdatum 2
  Graag hier een datum selecteren.
 12. Aantal deelnemers(*)
  Hoeveel deelnemers zullen er zijn?
 13. Tijdsindicatie(*)
  Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?
 14. Catering
  Invalid Input
 15. Budget p.p.
  (in Euro's, excl. 21% B.T.W.)
 16. Bijzondere wensen?
  Invalid Input

 

Evenementbureau SPEV/Noordwijk Events

Postbus 193
2210 AD Noordwijkerhout

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Telefoon

0252-340 885

 

 Mobiel

06-25 09 33 98

 

 Fax 084-830 3232

 

U kunt ons ook bereiken via het onderstaande formulier. Wilt u een offerte dan kunt u het beste gebruik maken van het offerteformulier dat bij elk arrangement (via de tab "Offerte") terug te vinden is.

Contactformulier
 1. Bedrijf/Organisatie
  Invalid Input
 2. Aanhef
  Invalid Input
 3. Voornaam(*)
  Wat is uw voornaam?
 4. Achternaam(*)
  Wat is uw achternaam?
 5. Telefoon(*)
  Wat is uw telefoonnummer?
 6. E-mail(*)
  Graag een (geldig) emailadres invullen!
 7. Bericht
  Invalid Input

Locatie: IJmuiden

Lid VeBON

 

Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland

Contact

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events
Postbus 193
2210 AD Noordwijkerhout

 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0252-340 885
F: 084-830 3232