telefoon0252-340 885mobiel06-25 09 33 98emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

Voor de begeleiding van onze stranduitjes zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste en sportieve oproepkrachten / freelancers die graag met mensen om gaan.


De werkzaamheden bestaan voornamenlijk uit het begeleiden van onze bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort en IJmuiden, op- en afbouwen van het evenement, organisatie van het evenement en wedstrijdleiding.

Hou je van sport en heb je zin ons team te versterken? Ben je sportief en heb je een relevante opleiding of ervaring? Werk je graag in een team en ben je klantvriendelijk? Dan willen wij je zeker leren kennen.

Wij bieden een gezellige werksfeer, waarin je zelf kunt plannen welke dagen je wilt werken, een aantrekkelijk salaris, afwisselend en avontuurlijk werk, een leuk team en een ontspannen wijze van samenwerken.

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief met CV en eventueel een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat we contact met je kunnen opnemen.

De sportieve evenementen vinden incidenteel door het gehele land plaats, maar voornamenlijk op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort en IJmuiden en voornamelijk in de periode van april tot en met september.

Lid VeBON

 

Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland

Contact

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events
Postbus 193
2210 AD Noordwijkerhout

 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0252-340 885
F: 084-830 3232