Maak kennis met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is al sinds 1995 de specialist voor uw evenement op en rondom het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Bloemendaal, Zandvoort of IJmuiden.

Activiteiten op en rondom het strand

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vergaderbreak, incentive, vrijgezellenuitje, familiedag, personeelsfeest of ander groepsuitje, Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events organiseert vrijwel alle denkbare activiteiten op en rondom het strand, zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal toernooi, raften, GPS teamwork, of een strandzeskamp. Vrijwel alles is mogelijk!

Veiligheid, verzekering en begeleiding

Veiligheid staat voorop bij al onze activiteiten. Ons team bestaat uit ca. 30 enthousiaste instructeurs met een jarenlange ervaring in het begeleiden van strandactiviteiten. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland) en TÜV gecertificeerd. Naast het feit dat wij werken met deskundige begeleiding, zijn alle deelnemers verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel!

Totaalorganisatie

Naast onze standaardprogramma's maken wij als evenementenbureau strand ook programma's die volledig op uw wensen zijn afgestemd. Als evenementenbureau gespecialiseerd in stranduitjes kunnen wij de hele organisatie voor u uit handen nemen. Vervoer per touringcar vanaf uw bedrijf naar het strand, activiteitenprogramma, lunch, drankjes, afsluitende BBQ, een feestavond in één van onze gezellige strandpaviljoens, vrijwel alles is mogelijk. Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc, staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!