Populaire plaatsen voor een bedrijfsuitje strand

Nederland heeft veel populaire plaatsen voor een bedrijfsuitje aan het strand. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden zijn erg populair.

Iedere plaats heeft weer andere mogelijkheden of beperkingen, want niet overal zijn alle strandactiviteiten zomaar toegestaan. In de meeste plaatsen moet ook een vergunning worden aangevraagd voor het organiseren van stranduitjes. Ook de bereikbaarheid en parkeerfaciliteiten verschillen weer per plaats.

Wij bieden onze stranduiitjes vooral aan in Noordwijk, Katwijk en Wassenaar, omdat wij hier de meeste mogelijkheden hebben qua aanbod van activiteiten en diversiteit aan partner-paviljoens. Afhankelijk van de periode en drukte op de stranden behoren Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een andere locatie / paviljoen op het oog? Ook dat is uiteraard mogelijk. Omdat wij als evenementenbureau niet locatie gebonden zijn, komen wij gewoon met onze activiteiten naar het door u gewenste paviljoen.

Houdt u er wel rekening mee, dat niet alle strandactiviteiten overal mogelijk of zijn toegestaan en dat u voor strandactiviteiten op sommige plaatsen een vergunning nodig heeft. Vraag naar de mogelijkheden.

Selecteer een plaats en bekijk ons aanbod (bedrijfs)uitjes op/aan het strandpaviljoen van uw keuze.

 

Stranduitje Zandvoort

Stranduitje Zandvoort? Het strand van Zandvoort leent zich uitermate goed voor een uitje aan het…